Skip to main content

Ingeborg, aangenaam!

Grafisch vormgever, handletteraar, creatieve duizendpoot, zangeres, organisator, vakleerkracht beeldende vorming, taalnerd, taartenbakker, (bijles)juf,  kortom: een multi passionate! En verder: getrouwd met Richard, moeder van Sarah en Milou, gek op bloemen en chocola!

Sinds 2018 ben ik creatief ondernemer. Daarvoor heb ik gestudeerd aan de Kunstacademie en de PABO en heb ik 20 jaar in het basisonderwijs gewerkt. De laatste jaren merkte ik dat ik meer met mijn creatieve brein wilde doen. Ik denk blijkbaar op een andere manier dan veel mensen…

Beeldend, associatief, snel, zeg maar: gooi er een kwartje in en je krijgt ideeën voor de rest van de week! Ik nam ontslag en startte met ondernemen. De beste keuze ever!

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau, een logo, organiseer je een event waar je mij bij kunt gebruiken of wil je wat anders weten?
Dan kom ik graag met je in contact!

Ik hou van afwisseling en vind het heerlijk om veel verschillende dingen te mogen doen. Zo werk ik als ZZP’er ook voor Clink! (Cultuureducatie in Lingewaardse Kernen), waar ik chef Kunstmenu, Vormgeving en media ben. Ontzettend tof om deel te zijn van zo’n cultureel bruisende organisatie!

Als ondernemer is geen dag hetzelfde. Zo kan ik op een dag bezig zijn met het ontwerpen van reclamemateriaal, een social mediapost maken voor een klant, een paar kinderen bijles geven en in de avond een leuke Handletteringworkshop verzorgen. Tussendoor snel wat mailtjes beantwoorden. Als je het plezier hebt in wat je doet, geeft dat een enorme berg energie en is het geen probleem om volle dagen te hebben! Lekker uitwaaien met mijn hond Willem en dan weer aan de slag. Ik heb een topbaan!

Podcast “Maak er wat van”

In 2022 was ik te gast bij de makers van de podcast “Maak er wat van”.
Een leuke ervaring die ik graag met jullie wil delen.

Wil je deze podcast nog eens beluisteren?
Klik dan op de onderstaande playbutton.

Veel luisterplezier!

Google beoordelingen

Bij Ingeborg
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Heidi GeerdinkHeidi Geerdink
06:46 07 Feb 23
Wat heb ik genoten van de cursus handlettering 2.0 van Ingeborg. Met een goede rugzak ga ik thuis flink oefenen;) Dankjewel Ingeborg voor jouw expertise en geduld.
Regina ChRegina Ch
07:21 01 Feb 23
Deze zelf ontworpen en gemaakt tijdens de cursus. Het was heel leerzaam en vooral heel gezellig om dit samen te doen met mensen met dezelfde liefde voor het handletteren. Ingeborg is erg enthousiast en heel kundig. Erg fijn en een inspiratiebron! Heel veel aan gehad, nu vooral meters maken om spierherinnering op te bouwen 😊 Ik kijk uit naar de 3.0 cursus 😉
Irjan DonkerslootIrjan Donkersloot
13:02 28 Nov 22
Inspirerende en kundige docente die al veel cursisten heeft geleerd hoe je prachtige letters kan tekenen op o.a. papier, servies en krijtborden. Cursisten waarderen haar kunde, behulpzaamheid, goede materialen en gezellige avonden.
Nicole SpeeNicole Spee
17:09 21 Nov 22
Ingeborg weet te inspireren en helpt je creativiteit te ontwikkelen.Dit maakt de workshops extra leuk voor alle niveaus.Daarnaast kan je ook hele mooie gepersonaliseerde cadeaus bestellen via haar website.
Saskia RietveldSaskia Rietveld
17:00 21 Nov 22
Ik heb meerdere (vervolg) workshops handlettering gevolgd bij Ingeborg. Haar enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Ze legt goed uit en weet precies de tips te geven om zelf al snel heel veel mooie dingen te kunnen maken. Zeker de moeite waard om zelf eens een workshop bij haar te volgen.
js_loader