Skip to main content

Creatief grafisch ontwerp

Bijvoorbeeld: Een aansprekend en fris logo. Een fijne nieuwe huisstijl, doorgevoerd in alle facetten van je bedrijf. Van het visitekaartje tot je website en de tekening op de muur. 

Een geboortekaartje of trouwkaart die niemand anders heeft! Volledig uniek en speciaal ontworpen voor jullie, naar jullie eigen wensen. Een geweldige combinatie met een raamtekening als het zover is. Iedereen mag het zien!

trouwkaart lijntekening custom made


Een kijkje in mijn werk

  Lijntekeningen

  Wil je een lijntekening van je bedrijfspand, van je huis of van je gezin laten maken? Deze bijzondere en aansprekende illustraties teken ik digitaal. Je ontvangt bestanden die te gebruiken zijn als illustratie voor zowel drukwerk als online.

  Ik maak allerlei soorten tekeningen in opdracht, kijk bijvoorbeeld eens naar die schattige dieren hieronder! 


  Fijne plaatjes

   Krijtborden

   Een krijtbord op de stoep is een fantastische manier om klanten binnen te halen. Een krijtmuur in een restaurant met daarop het menu met de hand getekend, een bord als cadeau voor een jubileum, alles is mogelijk!

   Ik teken met waterproof krijtstift en acrylmarkers. Dit blijft uitstekend zitten, ook tijdens een regenbui, maar is later ook weer prima te verwijderen. Zo is het bord veel vaker te gebruiken en kun je steeds een creatief en actueel aanbod laten zien.  

   Wit op zwart

    Raamtekeningen

    Is er een kleintje geboren? Dan kom ik zo snel mogelijk om het mooi op je raam te zetten. Dat kan in de stijl van je geboortekaartje of met een eigen ontwerp.

    Op het raam van een restaurant of winkel kunnen ook prachtige teksten getekend worden. Zowel aan de binnen- als de buitenzijde. 

    Ook hier wordt getekend met watervaste krijtstift en acrylmarkers, wat maakt dat het keurig blijft zitten en ook weer goed verwijderbaar is.

    Toffe ramen

     Gepersonaliseerde cadeaus

     De allermooiste cadeautjes zijn toch wel geschenken waar liefde en aandacht in zit. Jouw eigen boodschap, een gevleugelde spreuk of een grappig vormgegeven naam maken zo’n cadeau een feestje om te geven!

     In mijn shop vind je diverse producten die ik voor je kan personaliseren: Schitterende tapasplanken waarin ik teksten brand met de hand. Schattige koffertjes in vele kleuren, met leuke tekst en tekening. Servies dat voorzien wordt van tekst en illustraties. Alles wordt naar wens gemaakt, de levertijd is maximaal 1 week. 

      Gemaakt voor een feestje!