Skip to main content

Zet het op een bordje 5-11-’23

In deze gezellige workshop ‘Zet het op een Bordje’ leer je eerst Handletteren, maak je een mooi ontwerp op papier en ga je dat overzetten op een aardewerk bord. Je krijgt een bord om op te tekenen bij deze workshop, extra servies is bij te kopen of mag ook zelf meegebracht worden!

Tekenen op porselein of aardewerk is echt anders dan werken op papier. De ondergrond is veel gladder waardoor je stift sneller uitschiet. Geen zorgen, alles is nog te verwijderen zolang het niet gebakken is!
Ingeborg geeft veel tips en tricks, zodat iedereen een mooi eindresultaat kan bereiken.

We werken in deze workshop met speciale porseleinstiften. De stiften drogen vrij snel, zodat je je bordje veilig mee naar huis kunt nemen zonder beschadigingen. Na 4 uur droogtijd zijn de bordjes klaar om te bakken in je eigen oven (let op: niet in de magnetron) en na het afkoelen zijn ze klaar voor gebruik! De verf is in het glazuur gebrand en blijft daar goed op zitten. Ik raad wel aan om het met de hand af te wassen om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

Uiteraard word je tijdens de workshop voorzien van koffie, thee en wat lekkers. Alle materialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te brengen.

Wanneer: Zondag 5 november 2023 van 13.00 – 16.00 uur

Waar: Van Ambestraat 1 in Bemmel

 45,00